Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, personelle tanışmak, incelemelerde bulunmak, çalışmaları yerinde görmek ve orman muhafaza memurlarının yeni resmi kıyafetlerinin dağıtım törenine katılmak üzere Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli orman muhafaza memurlarının hazır bulunduğu kıyafet dağıtım törenine Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, Orman Koruma Şube Müdürü Osman Koru ve İşletme Müdürü Hülya Birtürk ile İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Fikri Aksu katıldı.

Törenin ardından İşletme Müdürü Hülya Birtürk'ten Gölyaka'da yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi alan Bölge Müdürü Mahmut Şentürk daha sonra işletme müdürlüğündeki personelle tanışmak için odaları dolaşarak bir süre sohbet etti.

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk bina ve tesislerde incelemelerde bulunduktan sonra, yapılan hizmetler ve çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirerek, kazasız ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile ziyaretini tamamladı.