Tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni Tip Covid – 19 salgınında tehlike devam ediyor. Türkiye’de Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere devletin tüm kurumları salgına karşı büyük bir mücadele verirken, vatandaşların alınan tedbir ve kurallara uymamaları vaka sayısının her geçen gün artmasına neden oluyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay’da,  Düzce artan vaka sayılarının önüne geçmek için salgına karşı kent merkezi ve ilçelerdeki denetimlerine devam ediyor. Bugün Gölyaka ilçesinde Kaymakam Fahri Onay ve Belediye Başkanı Yakup Demircan ile birlikte maske denetimi yapan Vali Atay, esnaf ve vatandaşları özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyardı.

Virüsün alınan tedbirlerden daha güçlü olmadığını kaydeden Vali Atay, “Maske, Mesafe, Temizlik kurlarına uyalım. Virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil. Alınan tedbir ve kurallara uymamız halinde, bu salgını yeneceğiz” dedi.

Vali Atay denetimlerin ardından, Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay’ı ziyaret ederek, ilçede salgına karşı yürütülen çalışmalar ve denetimler hakkında bilgi aldı.

HABER: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr