Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve her hafta ülkenin 5 farklı şehrinden isimlerin birbirlerinin evine misafir olarak kıyasıya rekabet ettiği ‘Yatıya Misafirim Var’ yarışmasında bu hafta Gölyaka fırtınası esti.

Denizli, Bilecik, Bursa, Edirne’den katılan yarışmacılarla kıyasıya yarışan Gölyakalı tiyatro oyuncusu Talip Atasoy, Gölyaka’nın misafirperverliğini ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde konuklarına ve Türkiye’ye gösterdi.

YARIŞMACILAR HAYRAN KALDI

Yarışmanın 10 Aralık Perşembe günü ekrana gelen bölümünde Atasoy, misafirlerini Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde bulunan konaklama evinde ağırladı.

Düzce’nin doğa harikalarından olan Efteni Gölü ve Güzeldere Şelalesi’ni gezerken yarışmacılar gördükleri manzara karşısında hayran kaldı.

GÖLYAKALI ATASOY BİRİNCİ OLDU

Misafirperverliği ile yarışmacıların gönlünü fetheden Talip Atasoy, aldığı puanlarla ‘‘Yatıya Misafirim Var’ yarışmasının bu haftaki birincisi oldu.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, başarısının ardından Atasoy’u makamında kabul etti. Demircan, Gölyaka’nın doğal güzelliklerinin tanıtımında katkı sağlaması ve birincilik ödülünü kazanmanı nedeniyle Atasoy’a teşekkür ederek plaket taktim etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN