Düzce’de olduğu gibi ilçelerinde de salgınla mücadele artarak devam ediyor. Koronavirüsün Türkiye'de görülmesi ile birlikte çalışma ekibini toplayarak hızla mücadele programını hazırlayan Gümüşova Belediye Başkanı Muharem Tozan, 11 Mart'tan bu yana ilçede yürütülen etkin mücadele ile takdir topluyor.

Her gün sahada olan ve ekiplerin çalışmalarını bizzat takip eden deneyimli belediye başkanı, ayrıca sosyal faaliyetlerin de arttırılması için gerekli talimatları verdi. Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayırsever iş insanlarının desteği ile gıda kolileri hazırlayan Gümüşova Belediyesi, dağıtımı kısa sürede tamamlayarak, onlarca ailenin yüzünü güldürdü.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, "Özellikle salgın nedeniyle zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve büyüklerimizin her zaman yanındayız. Sosyal hafızamız olan büyüklerimiz; bizim için çok kıymetlisiniz, iyi ki varsınız." dedi.