Gümüşova Sanayi Yolu üzerinde ki Elmacık – Yakabaşı arasındaki yeni yol çamur içinde kaldı. Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’e gönderilen görüntü ve fotoğraflarda göle dönen yol dikkat çekti.

WhatsApp İhbar Hattımıza başvuran vatandaş, insanların mağdur olduğunu ve yetkililerden bu yola bir çare bulunmasını istedi. Altyapının olmadığını söyleyen vatandaş sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Işıklandırmalar yaklaşık 300 metre ileride ki otoban köprüsüne kadar devam edecek mi? Yol genişletildi fakat Elmacık Köyü’ne bağlanacak mı bu sanayi yolu? Yoksa bu şekilde abes bir durumda kalacak mı?

Yetkililer hiçbir açıklama yapıyor mu? Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, bu yolun sonu ne olacak? Akıbeti ne olacak? Görünüşte asfalt döküldü gibi ama otoban köprüsüne kadar devam etmedi. Yetkililerin bir an evvel bu işin tamamlanmasını istiyoruz. Çok sıkıntılı bir durumdayız şu anda. Yapılıyor gibi gözüküyor ama bir şey yok ortada.

Bunun düzgün bir şekilde devamının bir an evvel yapılıp, eğer otoban köprüsüne kadar bu yol devam edecekse, yolun devam etmesini, ışıklandırmanın yapılmasını talep ediyoruz. Aynı şekilde asfalt ve altyapının yapılmasını istiyoruz. Yollar çamur içerisinde, arabalar vesaire gölete dönen yolun içerisinde geçiyor araçlar, sıkıntı yani.”