İzmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. AFAD'dan gelen son dakika haberine göre ise saat 14.51'de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü İzmir Seferihisar olarak açıklanırken, depremin derinliği 16 kilometre olarak ölçüldü.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü de Düzce Valiliği koordinesinde deprem bölgesine arama kurtarma faaliyetleri yürütmek amacıyla 5 araç, gönüllülerden 4 araç olmak üzere 9 araç 49 personel. 1 UMKE, 1 Ambulas ve 6 sağlık personeli bölgeye intikal etmek üzere yola çıktı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün de İzmir’e göndermek üzere personel ve ekipmanların hazır bekletildiği öğrenildi.

Düzce Protokolü İzmir’in acısını paylaştı

İzmir’de meydana gelen depremin ardından, Düzce protokolü de İzmir halkına “Geçmiş olsun” mesajları yayımladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay

Merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde ki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun. Cenab-ı Hak bizleri her türlü afetlerden muhafaza eylesin.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü
 

İzmir'de meydana gelen, Denizli ve çevre illerde de hissedilen #deprem sonrası can kaybının olmamasını ümit ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi tüm felaketlerden ve afetlerden korusun. #GeçmişOlsunİzmir

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir
 

Geçmiş Olsun İzmir... #İzmir ve çevre illerde hissedilen depremde etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah vatanımızı tüm afetlerden muhafaza eylesin... #deprem

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır
 

Ege’de meydana gelen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı olmamasını temenni ediyorum.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz
 

İzmir Seferihisar'da meydana gelen #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Allah, ülkemizi afetlerden korusun.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin
 

İzmir'de meydana gelen, Marmara Bölgesi, çevre iller ve Düzce'de de hissedilen #deprem sebebiyle tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum.
Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü doğal afetten korusun.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu

Geçmiş olsun izmir! Ege denizi merkez üssü olan ve izmir'de şiddetli bir şekilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.
CHP Düzce İl Başkanlığı

Ege ve Marmara Bölgelerinde hissedilen, İzmir merkezli depremde hiçbir vatandaşımızın zarar görmemesini temenni ediyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.