Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Düzce programı kapsamında ilk olarak Düzce Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’nu Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, AK Parti ve MHP il başkanları, partililer ile daire amirleri karşıladı.



Düzce Valiliği protokol hatıra defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu daha sonra Düzce Valiliği makamına geçerek vali ve protokol üyeleri ile görüştü. Bakan Kasapoğlu’na Düzce Valisi tarafından hediyeler verildi. Bakan Kasapoğlu'nun bir sonraki durağı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi oldu. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü tarafından bina girişinde karşılanan Bakan Kasapoğlu ardından buradaki başkanlık makamına geçerek, Düzce'de belediye eliyle yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.



Kasapoğlu gün boyunca Şıralık Mahallesi’nde bulunan spor tesislerini ile stadyumda incelemeler yaptı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, 18 Temmuz Şehir Stadyumu'nu bu alana taşıyarak Şıralık Spor Tesisi'ni daha modern bir hale getireceklerini açıkladı.





Ardından Kiremitocağı Mahallesi’nde bulunan gençlik merkezinde gençlerle bir araya geldi. Daha sonra AK Parti İl Danışma toplantısına katılacak.