Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, kurumun daha verimli çalışması amacıyla bir kez daha yönetim kadrosunda değişikliğe gitti. Performansından memnun olmadığı ya da görevi bırakmak isteyenlerle yolları ayıran ya da farklı görevlere atayan Özlü, şirket yönetimlerinde yine değişim rüzgarları estirdi.

Son olarak 2022 mart ayında yapılan genel kurul toplantısında yeni yönetimleri belli olan Ulaşım A.Ş. ile Bahçeşehir A.Ş.’nin tepesindeki isimler değişti. Düzce Beltur A.Ş.’nin Başkanı olan Hüdaver Gösterişli, Bahçeşehir A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı oldu. Başkan Özlü’nün oluruyla yardımcılığını ise Av. Recep Albayrak üstlendi. Beltur A.Ş. yönetiminde iken mart 2022’de Bahçeşehir A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığı görevine getirilen AK Parti eski İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekiz Asuk da revizyon kapsamına girdi. Asuk, Ulaşım A.Ş.’nin başına getirildi. Yanında Yardımcısı Yaşar Özdemir’i de götürdü. Özdemir Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Öte yandan Beltur’a şimdilik yeni yönetim kurulu başkanı seçilmedi. Beltur A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün yardımcısı olan Cengiz Tuncer yürütüyor.