Düzce Valiliği toplumda Turizm bilincini geliştirmek iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası ve 2010 yılı Düzce'nin Turizm alanında yapacağı çalışmaların belirlenmesi amacıyla valilikte geniş katılımlı toplantı düzenlendi.
Vali Yardımcısı İlhan Turgut başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Garnizon Komutanlığı, Düzce Belediyesi, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Düzce Üniversitesi,Özel İdare. Emniyet, Milli Eğitim , Gençlik ve Spor, Çevre ve Orman İl Müdürlükleri, El Sanatları Eğitim Merkezi, Düzce TSO, DESOB, Ticaret Borsası, Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, Düzce Spor Vakfı, Düzder, Düzce ve Akçakoca Turizm Dernekleri ile Su Altı Sporları temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı İlhan Turgut 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanacak olan Turizm Haftası etkinliklerinin yanı sıra bu yıl yapılması düşünülen çalışmalarında kararlaştırılacağını söyledi.