Düzce Valisi Cevdet Atay, ilk ziyaretini Kaynaşlı ilçesinin girişinde bulunan Trafik Kontrol Noktasına düzenledi. Vali Atay’a ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın eşlik etti.

Trafik Kontrol Noktasında görevli Jandarma ve Polis ekiplerinin yeni yılını kutlayan Vali Atay, araç sürücülerini de Yeni Tip Covid – 19 salgınına karşı uyararak, Kızılay Düzce Şubesi tarafından hazırlanan ikramlardan hediye etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Atay, vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı akşamı geçirmelerini istediklerini belirterek, "Özellikle pandemi sıkıntısının geride bırakılacağı bir yıl olur inşallah. Sağ olsun Düzce'de hemşehrilerimiz kurallara uyuyorlar. Bu durum sağlık çalışanlarımıza bir nebze olsun nefes aldırdı. Tüm Düzceli hemşehrilerimizin yeni yıllarını tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu yıllar temenni ediyorum.  Bu yılbaşını herkes kendi evinde, kendi ailesiyle birlikte geçirsin. İnşallah pandemi sürecinden sonra yine misafirliklere giderler ama bu yılbaşını Düzceli hemşehrilerimiz lütfen evlerinde geçirsinler. Kendi çekirdek aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirirler inşallah." dedi.

Trafik Kontrol Noktasının ardından, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü MOBESE Merkezinde görevli personellere, moral ziyareti düzenledi.

Atay daha sonra, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret ederek, tüm dünyada etkisini sürdüren Yeni Tip Covid-19 salgını ile en ön cephede mücadele eden sağlık personelleri ile bir araya geldi. Vali Atay’ı Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi önünde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Başhekim Öner Abidin Balbay karşıladı. Vali Atay, görevli tüm sağlık personelleri ve ailelerinin yeni yılını kutladı.

HABER: Savaş ARI