Bu yıl 99’uncu yılı kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Düzce Valiliği tarafından düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı için ilk tören yarın saat 10:00’da Anıtpark Meydanında yapılacak.  Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi’nin çelenklerinin anıta sunulmasıyla başlayacak olan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erecek.

Saat 10:30’da Düzce Valiliği’nde yapılacak Kabul Töreninde ise, Düzce Valisi Cevdet Atay, makamında tebrikleri kabul edecek.

Kabul töreninin ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramı programı Düzce Valilik binası önünde halka açık olarak geçiş töreni ile devam edecek. 11:00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan geçiş töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaşların bayramını kutlayacak.

Geçiş töreni, Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapılması, öğrencilerin şiirler okuması, sporcuların geçiş töreni, askeri birliklerin tören geçişi, mehter takımının tören geçişi ve resmi araçların geçişinin ardından sona erecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan 30 Ağustos resepsiyonu, bu yıl Düzce Belediyesi tarafından yakın bir tarihte açılışı gerçekleştirilecek olan Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde yapılacak.

HABER: Savaş ARI