Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli Belediyesi’ne modern bir hizmet binası kazandırmak amacıyla temeli atılan ilçe belediye binası inşaatına ilişkin bilgi verdi.



2018’in ilk aylarında hizmete açmayı düşünüyoruz
İlçede devam eden çalışmaları değerlendiren Yavuz, dün temeli atılan yeni hizmet binası hakkında şu ifadelerde bulundu:
“Çilimli’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarımız var. Bunların yanında yeni hizmet binamızın inşaatı başladı. En kısa zamanda tamamlayıp 2018’in ilk aylarında hizmete açmayı düşünüyoruz. Şu anda buna benzer aktif olarak devam eden projelerimiz var. Bundan sonra sürekli söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”



Çilimli’nin en az 50 yıllık ihtiyacı karşılanacak

İnşaatına başlanan yeni hizmet binasının nasıl olacağına dair bilgiler aktaran Yavuz, kapsamlı bir bina yaparak 50 yıl Çilimli’nin ihtiyacını karşılamasını istediklerini dile getirerek şöyle konuştu:

“Hem hizmet binamız olacak hem toplantı, hem konferans hem de nikah salonu hizmeti de verecek bir katımız olacak. Hem bir belediye binası hem de ilçemize bir meydan kazandıracağız. Buna zaten ilçenin ihtiyacı vardı. Biz çok düşündük ve ondan sonra böyle bir şey yapmaya karar verdik. En kısa zamanda güzel bir eser Çilimli halkına kazandırmış olacağız.”

Haber:Ö.YILMAZ