Düzce Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere Kültür Merkezi’nde maske üretimine devam ediyor. Maske üretim kapasitesini her geçen gün arttıran Düzce Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu (DOSB) Başkanı Selim Yirmibeşoğlu’nun katılımlarıyla dün düzenlenen törende, Düzce’de bulunan firmalara ücretsiz maske tedarikinde bulundu.

“Türkiye için Düzce’miz de üzerine düşeni layığı ile yerine getiriyor”

Maske dağıtım töreninin ardından, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de bulunan 51 firmaya 41 bin adet maske verdiklerini açıkladı. Bu rakamın fabrikalarda çalışan işçilerin üç katı sayıda maske olduğunu belirten Özlü, “Düzce’mizin imkânları tahmin ettiğinizden daha fazla. Maske üretim seferberliğimizde ilimizdeki 51 firmaya 41 bin adet maske verdik.

Bütün gayretimiz hem vatandaşımızın hem de girişimcilerimizin taleplerini karşılamak içindir. Her firma bünyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin toplam sayısının üç katı sayıda maske tesliminde bizleri yalnız bırakmayan TSO Başkanı Sayın Tuncay Şahin ve OSB Başkanı Sayın Selim Yirmibeşoğlu ile firma yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum. Asla tedbirleri elden bırakmadan yeni küresel, sosyal ve siyasal düzende yerini sağlamlaştıracak Türkiye için Düzce’miz de üzerine düşeni layığı ile yerine getiriyor. Vatandaşımızın sabrı ve çabasının boşa gitmesine izin vermeyeceğiz. Sağlıklı günlerde yeniden buluşacağız.” ifadelerini kullandı.