Düzce Milletvekili Celal Erbay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda geleneksel değerlerine bağlı olarak Türk kadınının toplumsal refaha ve gelişmeye katkı yapan ve gelişmededen her zaman hak ettiği payı hakkaniyete uygun şekilde elde eden bir fert olarak toplumsal hayatta yerini alması her zaman önceliklerimiz arasında yer alacaktır.
Tüm kadınlarımızın gününü kutlar ve tüm kadınlarımız için daha iyi günlerin başlangıcı olmasını dilerim dedi.
DSP Düzce İl Başkanı Zeyneti Bayri Ünal'da yaptığı açıklamada, 1857 yılında bir bahar gününde ağır çalışma koşullarına karşı direnen 129 emekçi kadın tarafından armağan edilen 8 Mart emekçi kadınlar gününü kutlarım. Ekonomik siyasal ve sosyal kuşatılmışlığın kırıldığı umut ve güven dolu onurlu bir gelecek. Hak ve olanak eşitliğinin olduğu çoğulcu özgür ve sosyal adalet temelli bir Türkiye bir Dünya dilerim dedi.
Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık'ta yaptığı açıklamada kadınlar toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinden biridir. Barış sevgi ve saygı dolu sağlıklı bir dünyanın temelleri. Kadınlarımızın yetiştireceği dürüst saygılı ve sağlıklı bireylerle mümkün olacaktır. Kadınlarımızın sadece 8 Martlarda yılda bir kere değil, yıl boyunca eşit haklarla toplumdaki yerlerini almaları dileği ile tüm kadınlarımızın bu özel günlerini kutlarım dedi.