Merkeze bağlı Azmimilli Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir ilkokul öğrencisi hafif şekilde yaralandı. Kaza saat 12:45 sıralarında Gazhane Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; şehir merkezi istikametinde ilerleyen Ardıç Y. idaresindeki otomobil aniden yola fırladığı iddia edilen ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki H.K. isimli erkek çocuğa çarptı. Aracın hızlı olmaması sayesinde çocuğun hafif şekilde yaralandığı kaza nedeniyle bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı çocuk, hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla inceleme başlattı.



Güvenlik görevlisi işi bırakınca...
Öte yandan Azmimilli İlköğretim Okulu öğrencisi olduğu öğrenilen çocuğun yaşadığı kaza, "Okul saatinde neden dışarıdaydı?" sorusunu gündeme getirdi. Bu soruyu araştıran haber ekibimiz, öğle arasında kapıda güvenlik görevlisi olmadığı için yemek almak için dışarıya çıkan öğrencinin yolun karşısına geçmek isterken kaza geçirdiği bilgisini edindi. Okulda görev yapan güvenlik görevlisinin dün işi bıraktığı yeni görevlendirilen kişinin ise henüz işbaşı yapmadığı iddia edilirken, 1 günlük boşlukta kazanın yaşanması okullardaki güvenlik görevlilerinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.