Bir süredir yapımı devam eden beton santralinin yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Kurban kesimi ve dualarla gerçekleştirilen açılış törenine Vali Cevdet Atay, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ve muhtarlar katıldı.

YOL YAPIMINDA GEREKLİ TÜM İMKÂNLAR TEMİN EDİLECEK

Düzce İl Özel idaresi, asfalt plenti, taş ocağının yanısıra yapımı tamamlanarak açılışı yapılan bu beton santrali ile yol yapımında gerekli tüm malzemeleri kendi imkânları ile temin etmiş olacak.

Konuya ilişkin İl Özel İdaresi tarafından: “Hizmete aldığımız beton santrali ile İlimizde beton yol yapımının yanı sıra; V kanalı ve menfez imalatları için ihtiyaç duyulan betonun üretimi de tesisimizce sağlanacaktır.” Açıklamasında bulunuldu.

2022 YILINDA 30 KİLOMETRE YOL YAPILACAK

Öte yandan 120 m³/saat Kapasiteli beton santrali kurulum çalışmasının tamamlanmasının ardından, hayata geçirilecek faaliyetler hakkında da bilgiler verildi.


Bu kapsamda İl Özel İdaresince yapılan açıklamada: “Kurulumu yapılan beton santralinde üretimi yapılacak olan beton ile 2022 yılı içerisinde 30 km Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışması planlanmış olup, yapılacak olan yolların altyapı çalışmalarına başlanılmıştır. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.