Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan Hükümet Konağı ve Defterdarlık  ile Üniversite Yerleşkesi'nde hizmet vermeye başlayan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılışları için girişimler başladı. Hizmet veren ama resmi açılışları yapılmayan bu iki önemli kurum binasının açılışı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Düzce'ye gelebileceği öğrenildi.

Başta Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu olmak üzere diğer Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ve Yaşar Yakış'ın Başbakan Erdoğan'ın programına Düzce'yi alması için girişimlerde bulunduğu da belirtiliyor.

Modern yapısı, son teknoloji cihazları ve deneyimli personeli ile hizmete başlayan, kadro ve yol gibi sorunları devam eden Üniversite Hastanesi ile yıllardır yapılması beklenen ve sonunda tamamlanarak hizmete başlayan Hükümet Konağı'nın resmi açılışlarının Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla yakın zamanda yapılacağı da edinilen bilgiler arasında. İki hizmet binasının da görkemli bir açılışla açılması beklenirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündemine Düzce'deki açılışları ekleyip eklemeyeceği ise ilerleyen günlerde belli olacak.