Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı ve Düzce Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş bu akşam Öncü Tv’de Erol Tayhan'ın hazırlayıp sunduğu Manşet Programına katılacak. Partilerin belediye başkan adaylık hazırlıkları devam ettiği bugünlerde kulislerde hem MHP hem de AK Parti'de adı geçen Keleş, gündemi sarsacak açıklamalarda bulunacak. Başkanlığının son günlerinde dönemin Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ile arasında sert rüzgarlar esen, hatta genel merkeze şikayet edilmesi nedeniyle "Aday olmamı engelledi" dediği Kaşıkoğlu ile kızının düğününde buzları erittiği gözlenen Keleş, adaylık konusuna son noktayı koyacak. Şuan partisinin İl Başkanı olan Kaşıkoğlu ile yaptığı görüşme sonrası aradaki kırgınlıkların sona erdiği ve aday olması için gereken desteğin verileceği konuşulan Keleş'e "Adaylık garantisi verildi mi?" sorusu yöneltilecek. Mevcut Başkan İsmail Bayram'ın da tekrar aday adayı olduğu bilinirken Keleş, Bayram'a rakip olup olmayacağının net yanıtını verecek. MHP'den kendisine resmi olarak adaylık teklifi yapılıp yapılmadığını açıklayacak.

Öte yandan belediyecilik ve genel sekreter yardımcılığı tecrübelerinden yola çıkarak Düzce'nin şuanki durumunu değerlendirecek olan Keleş, kendi görev dönemi ile bugünü kıyaslayacak.

23.30'da başlayacak olan Manşet programında Canlı yayında Keleş'e iletmek istediğiniz sorular için [email protected] adresinden ve 524 09 05 - 523 92 38 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Haber: C. ÜSTÜNER