AK Parti'nin kuruluşunun 14'üncü yılını kutluyor. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'nin Türkiye'nin en genç ve en son 'ili' olduğunu ifade ederek ' AK Parti belediyeciliğinde bugünün hizmeti kadar yarının imar edilmesi sorumluluğu vardır' dedi. Düzce Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanan kutlama mesajında “Düzce’de Ak Parti Belediyeciliğinde çok hizmetler yapıldı. Daha da yapılıyor, daha da yapılacak” ifadesi kullanılarak Melen Su park projesi, terminal, Küçüksu ve Düzce Lisesi projeleri işaret edildi. “Ve daha niceleri” denilerek Düzce’nin AK Parti Belediyeciliği ile gelişme vizyonuna ulaştığı kaydedildi.



Başkan Keleş mesajında özetle şu görüşlere yer verdi  "Düzce AK Parti belediyesi ile 2004 tarihinde tanıştı. Ne yazık ki bu tanışma, depremin sonrasında, yıkılmış, her yönü ile harap olmuş bir ortamda gerçekleşti. 2004 tarihindeki belediye başkanlığı dönenimiz ile başlayan süreçte, Düzce'nin üzerindeki kara bulutları dağıttık.  1999 depremi öncesi Düzce merkeze bağlı 12 mahalleye hizmet veriliyordu. 2015 yılı ile birlikte hizmet verilen mahalle sayısı yeni mücavir köylerimiz ile birlikte 71 oldu. Düzce'de hem hizmet coğrafyamızın alanı genişledi hem de nüfus arttı. 1999 yılındaki nüfus sayısı 56 bin iken bugün Düzce'nin merkez nüfusu 148 bin'dir. Nüfusun yüzde 100'ün üzerinde artış göstermesine karşın hizmette hiç gerileme olmadı. Belediyecilik anlayışımız gereği;  hangi şart altında olduğuna bakılmaksızın, hiçbir bahaneye sığınmadan halka hizmet sunduk. Kurumsal kimliğimiz, toplumsal gelişim programı ile kentsel iyileştirme plan ve projelerimizi hayata geçirdik. Hizmet kervanımız bu anlayış, inanç ve kararlılıkla devam edecektir.'
 
Öte yandan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de mesajında 14 yıl önce Türkiye’nin hayallerini gerçekleştirmek, milleti siyasetin odağı haline getirmek ve ülkenin muasır medeniyet seviyesinde çıkmasını sağlamak amacıyla kurulan AK Partinin çizgisini değiştirmeden demokrasi ve hizmet aşkıyla dünya siyasetinde takdir ve övgüyle karşılanan parti olmaya devam ettiğini vurguladı.