Geride kalan Dünya Engelliler Günü nedeniyle Düzce’de gerçekleştirilen farkındalık amaçlı etkinliklerle engellilerin toplum içerisindeki önemi ve hayatlarını kolaylaştırmak adına atılması gereken adımlara dikkat çekildi. Programların yanı sıra ziyaretlerle de engelli vatandaşların bu önemli günlerinde yanlarında olundu.

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Düzce’deki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’ne bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Engelli çocuklarla vakit geçiren AK Partili gençler, oyunlar oynayarak onlara eğlenceli bir gün yaşattı.

AK Parti hükümetlerinin engelli vatandaşların önündeki engellerin ortadan kaldırılması için çok büyük ve önemli çalışmalara imza attığını kaydeden AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç; şöyle konuştu: “Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay sürdürebilmeleri için her türlü destek ve hizmeti hükümetimiz adına onlara sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. AK Parti Düzce Gençlik Teşkilatı olarak bu özel günde de onların yanında olmak ve onlarla vakit geçirmek istedik. Birlikte oyunlar oynadık, güldük, eğlendik. Bundan sonra da engelli kardeşlerimizle daha çok vakit geçireceğiz.”