Her seçimde başvuru patlaması yaşanan AK Parti'de ilçe ve belde belediye başkan adayları ile meclis üyesi adaylarının kimler olacağı merakla bekleniyor.
 
Düzce Belediye meclisi ve il genel meclisi için toplam 111 müracaat yapılan AK Parti İl Başkanlığı'nda talipliler mülakata alınmaya devam ederken, başvuru yapanlar arasında tanınmış isimler dikkat çekiyor.
 
İGM'nin taliplileri

Mevcut il genel meclis üyeleri Cahit Aydın, Fatih Turan, Selahattin Esen ile Çiğdem Günal tekrar bu göreve talip olurken, yeni dönemde İGM çatısı altında hizmet etmek isteyenler arasında eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, İmam Musa Gündoğdu, Yöneticiler İsa Bilçin ile Hüsnü İnan, işletmeci Durmuş Arslan da yer aldı.

Belediye meclisinde aday adayı bolluğu
Düzce Belediye meclis üyeliği için aday adayı olan partililere bakıldığında da aynı tablo öne çıktı. Yine mevcut belediye meclis üyelerinden Gönül Asuk, Elif Üstün Kudu, Selahattin Sert, Hasan Günden, Okan Turaman ve Zarif Top yeni dönem için tekrar başvuru yaptı.
 
Ayrıca Üst Düzey Yönetici Tolga Haymana, Gümüşova eski Kadın Kolları Başkanı Yasemin Nuran Açık, eski İGM Üyesi İbrahim Bilgin, AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, eski Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Pehlivan, Düzce TSO eski Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, çeşitli firmalarda yöneticilik yapan Taner Met, Hasan Küçük, Sinan Karadağ ve İbrahim Şişman ile işletmeciler Hakan İntepe, Ufuk Yılmaz, Fatih Özdemir, Şule Esra Sakal ve Sibel Tuncer ile kuaför Murat Aydın ve Mali Müşavir Cihat Çelik de Düzce Belediye Meclis Üyeliği'ne talip olan isimler arasında bulunuyor.
 
"Adaylık cepte" diyenler var!
Öte yandan AK Parti Genel Merkezi'nde belediye ve il genel meclis üyelikleri için aday belirleme çalışmaları devam ederken, talipliler arasındaki bazı isimlerin partinin üst yönetimi ile olan yakınlığı nedeniyle adaylığa kesin gözüyle baktığı dillendiriliyor.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ