Yönetime yeniden geldikten sonra ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, bugün de Kiremitocağı Mahallesi'nde bulunan İşçi Bulma Kurumunu ziyaret etti. İŞ-KUR İl Müdürü Yusuf Uzun'la sohbet etme imkanı da bulan Arslan, özellikle işsizlik konusuna değindi.

“İşsizlik önemli sorun.”

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ekonomik krizin etkili olduğu bir dönemde bulunduklarını belirten Arslan, işsizliğin önemli sorun olduğunu ifade etti. Arslan, “Global krizin etkisi ister istemez işsizliği de yansıdı. İşsizliğin boyutlarını biliyoruz. Bu konuda gereken çalışmaların yapılması gerektiğini de biliyoruz. Bizim gündemimizde de işsizlik bulunuyor. Bu konunun en az seviyeye inmesi için Hükümet olarak gereken çalışmayı da yapacağız. Ziyaretlerimiz kapsamında bugün de İŞ-KUR'a geldik.” şeklinde konuştu.

“Çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞ-KUR Müdürü Yusuf Uzun da işsizik konusunda yaşanan durumun farkında olduklarını belirterek çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini söyledi. Uzun, çalışmalar kapsamında başvuruları değerlendirerek iş konusunda vatandaşlara ellerinden gelen yardımı yaptıkarını da dile getirdi.