AK Parti her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma törenini Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katıldığı bayramlaşma törenine, AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Milletvekili Adayları Fahri Çakır ve Numan Çabuk, ilçe belediye başkanları ve teşkilatları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.



“Parti ayrımı yapmıyoruz, bu yüzden tüm partilerden oy istiyoruz”
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, herkesi selamlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah nice bayramlara hep birlikte sağlık ve sıhhatle erişmeyi nasip etsin. İnşallah 24 Haziran’da AK Parti zaferinin bayramını kutlayacağız. Daha çok çalışacağız. Düzce’de parti ayrımı gözetmeksizin çalışıyoruz. Talepler hangi partiden gelirse gelsin karşılamaya çalışıyoruz. Bu yüzden tüm Düzce’den oy istemekte hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşlarımız hangi partiye oy vermiş olursa olsun oy istiyoruz. Bayramınızı tekrar kutluyorum.”

“24 Haziran’da bir bayram daha yaşamayı diliyorum”
Teşkilatlar adına bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise, şunları kaydetti:

“Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Cuma namazı yaklaştığı için konuşmalar kısa olacak. İnşallah 24 Haziran’da bir bayram daha yaşamayı diliyorum. Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah milletvekillerimizi Ankara’ya gönderip Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Milletvekilleri adına bayramlaşma konuşmasını Ayşe Keşir yaptı. Keşir, huzur içinde bir nica bayramlara erişilmesi temennisinde bulundu.

“Hiç şüpheniz olmasın dün nasıl heyecanlıysam bugün de öyleyim”
Milletvekili adayları adına konuşmayı ise AK Parti Düzce 1.Sıra Adayı Fahri Çakır yaptı.

Çakır, “Böyle güzel bir günde, siyasetin de ısındığı böyle bir günde bayrama eriştik. Hepinizin bayramını kutluyorum. Hiç şüpheniz olmasın sevgili kardeşlerim, dün nasıl heyecanlıysam yine aynı heyecanı duymaktayım. Sağlıcakla kalın hoşça kalın” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da yaptığı konuşmasında herkesin bayramını kutladı.


Haber: Ö.YILMAZ