AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Düzce basın mensuplarıyla Case Cake Premium’da kahvaltıda buluştu.

İnsanların haber alma kaynaklarının açık olması gerekiyor
Basın mensuplarına kahvaltı programlarına katıldıkları için teşekkür eden Keskin, gazetecilerin toplum için haber almaları adına önemli kaynakları olduğunu söyledi.
“Bir haftadır sahada çalışıyoruz. Basın mensuplarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gazeteciler bizim için önemli insanlar. Toplum için önemli insanlar. İnsanların haber alma kaynaklarının açık olması gerekiyor. Onun için siz canla başla mücadele ediyorsunuz. Bu anlamda her türlü fedakarlığı yapıyorsunuz. Düzceli hemşerilerimiz ve teşkilatımız adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde, ülkemizde kanın ve gözyaşının bittiği şehitlerimizin gelmediği ve daha yaşanabilir bir Türkiye de buluşmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. İnşallah Rabbim bizi muvaffak eder. Size de başarılar diliyorum”

Anayasa çalışmalarımız birlikte saha çalışmaları ayrı ayrı yürütülecek
Anayasa değişikliği ve referandum sürecini değerlendiren Keskin, saha çalışmalarından söz etti. “Bizim sahaya çıkmamız rutin. Referandum çalışmaları yavaş yavaş başlayacağı için arkadaşlarımızla ziyaretlerimiz çoğalttık. Bu saatten sonra yoğunlaştıracağız. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de anayasaya destek vermesi, hem Türkiye’ye hem Dünya’ya çok ciddi bir mesaj. Siyaseten farklı şeyler düşünebiliriz. Farklı düşünmemiz memleket meselelerinde ayrı düşünmemizi gerektirmez. Anayasa çalışmalarını beraber yürütüyoruz. Referandum çalışmalarında her parti kendini ayı ayrı ifade edecek. Anayasanın oylamasında geçişinde birlikte çalışıyoruz. Sahada ayrı ayrı çalışacağız.”
Keskin, il yönetim kurulu üyeleri daha sonra gazetecilerle çay içip gündemi değerlendirdi.