Akçakoca'da, Anadolu Gençlik Derneği'nin önderliğinde, Filistin'e destek mitingi düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı mitingde çocuklar ve gençlerinde katılımı yoğundu. Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği mitinge, Akçakoca Ülkü Ocakları Teşkilatı, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Büro-Memur-Sen de destek verdi. Ayrıca Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, Ak Parti ilçe başkanı Recep Ali Topaloğlu, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer de, yürüyüşe katılarak mitinge destek verdiler.

Akçakoca Spor Salonu'nun önünde yürümeye başlayan kalabalık, sloganlar eşliğinde Akçakoca Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan miting alanına geldi.

'Hamas'a Selam Direnişe Devam', 'İsrail Filistin'den defol', 'Filistin İsrail'e mezar olacak', sloganları atan ve tekbirler getiren kalabalık, Miting düzenleme komitesi adına yapılan konuşmanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Miting'de fenalaşan yaşlı bir adam, polis otosuna bindirildi. Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlar taşıyan çocuklar ile elinde ' 90 yaşındayım böyle zulüm görmedim' yazılı pankart taşıyan tekerlekli sandalyedeki yaşlı kadın mitingin dikkat çeken taraflarıydı.