Yüzde 0,64 ile Türkiye tarihinin en düşük konut kredi faiz oranları, kamu bankaları tarafından 2 Haziran’dan itibaren vatandaşlara sunulmaya başlandı.

Erdoğan liderliğinde önemli başarılar elde edildi”

Kamu bankalarından gelen tarihin en düşük konut kredi faiz hamlesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Düzce’de en çok inşaatı yükselen firma olan Algün İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen politikalarla birçok alanda olduğu gibi ekonomi alanında da önemli başarılar elde edildiğini vurguladı.

“Bu bir dönüm noktası”

Özellikle konut kredi paketi kapsamında sıfır konutlar için uygulanacak aylık yüzde 0,64 faiz oranını bir dönüm noktası olarak değerlendiren Algün, Düzce’nin yerel firması olarak yatırım yapmak isteyenleri Düzce’ye davet etti.

“Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat”

Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Kamu bankaları tarafından gerçekleştirilen konut kredisi kampanyasının gayrimenkul sektöründeki talep artışına şimdiden yansıdığını görüyorum. İki gündür bizleri arayan, mail gönderen ve satış ofisimize gelen müşterilerimizde ciddi bir artış gözlemliyoruz. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın duyurusunu yapmış olduğu ‘Finansman Paketi’ ile sıfır konut alımlarında 15 yıl vade ve Türkiye tarihindeki en düşük faiz oranı ile Düzce’den gayrimenkul alma ve Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 100 yılda bir gelebilecek fırsatı değerlendirmek üzere Düzceli hemşehrilerimi ve tüm dünyadaki yatırımcıları Algün İnşaat’a davet ediyorum. Yatırımlarını doğa harikası, aynı zamanda sanayi ve öğrenci kenti olan Düzce’ye ve Algün İnşaat’a yapanlar her zaman kazandılar. Tarihi fırsat ile daha çok kazanmaya devam edecekler.”

“Düzce yatırımcıların ilgisini üzerine çekiyor”

Herkesi Düzce’ye yatırım yapmaya davet eden Algün, “Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olan Düzce; Akçakoca’da 30 km’lik sahil şeridi, Efteni Gölü, Topuk Yaylası, Kardüz Yaylası, Güzeldere ve Samandere Şelaleleri gibi doğa harikaları; Melen Çayı, Açık Hava Müzesi gibi aktivite yerleri ve İstanbul ile Ankara’nın tam ortasındaki konumu ile birçok avantaja içinde bulunduran bir kent. Tam bir öğrenci kenti olan Düzce yatırımcıların da ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Biz de Algün İnşaat olarak herkesi bu güzel kente, Düzce’ye davet ediyoruz. Kaçan fırsatlar her zaman büyük olur, tarihi fırsatı kaçırmayın!” dedi.