10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ ne ilişkin ikinci toplantı Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında Pelemir Otel'de geniş katılımlı olarak yapıldı. Düzce’nin ulusal ve uluslararası tanıtımının yapılmasına yönelik ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için proje verileri toplantıda incelendi. Düzce Valisi Ali Fidan'ın yönettiği toplantıya Vali Yardımcılarından Selda Dural, Kazım Karabulut, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları resmi kurum ve kuruluşlar ile stk temsilcileri de katıldı.

“İlimizi en güzel şekilde tanıtmak istiyoruz”

Toplantıda tanıtım günlerinin amacına ve hedeflerine ilişkin açıklama yapan Vali Fidan, “İlimizin tarihi kültürel özelliklerini tanıtmak, sanayi ve tarım alanında üretilen ürünleri öne çıkartmak, pazar payını arttırmak amacıyla tanıtım günleri düzenlenecek. Genel olarak ilimizi en güzel şekilde tanıtmak için buradayız. Hepimize önemli görevler düşüyor. Çalışma el birliğiyle yapmamız gereken herkesin maksimum katkı vermesi gereken bir çalışmadır. Bütün kurumlarımızın kendi görev alanlarına ilişkin ciddi katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Biz Düzce olarak bu kapasiteye sahibiz. 10-16 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapacağız ama daha ilerleyen tarihlerde İstanbul veya başka illerde tanıtım yapacağız. Bugün ilgili firmanın bir tanıtımı olacak. Bugün itibariyle kapsamlı çalışmayı başlatıyoruz.” dedi.

Toplantıda Düzce’nin sosyal ve kültürel öğelerinin en iyi şekilde tanıtılması ve yansıtılması amacıyla yapılacak çalışmalar görüşülmeye devam edecek.

Haber:Y.SEVER