12 Kasım düzce depreminin 10. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında düzenlen yürüyüş ve Anıtpark'ta düzenlenen tören büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Belediye binası önünden başlayan yürüyüşe Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Funda Sivirikaya Şerifoğlu, İl Müdürleri, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.
Belediye önünden Anıtpark'a kadar Belediye bandosu eşliğinde gerçekleşen yürüyüş sırasında ellerdiki meşaleler yüreklerdeki acılar ve gözlerden akan yaşlar Anıtpark'ta sirenlerin çalması ve konuşmalar sırasında da devam etti.

Düzenlenen program sırasında yapılan konuşmalar ve okunan şiirler ile daha sonra kompozisyon yarışmasında dereceye gerenlere ödüllerin verilmesiyle son buldu.

Depremzedeler Derneği tarafındanda depremin onuncu yılı nedeniyle Anıtpark'ta düzenlenen törende Dernek Başkanı Avukat Ayşegül Şenol ve Dernek Yöneticileri ile depremzeler konuşmalar yaptılar ve depremin unutulmaması unuturulmaması için çağrılarda bulundular.