Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Annelerle Elele’ etkinliğinde anneler çocuklarıyla vakit geçirmenin keyfini çıkardılar. Düzce Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte öncelikle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ekibi tarafından katılımcılara mini bir konser verildi. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş’in de bulunduğu etkinlikte yılın annesi seçilen Nursel Başak’a  bir tabak hediye edildi.

 

Gönül Keleş, burada yaptığı konuşmada. engelli çocuğunu Akçakoca’dan Düzce’ye getiren Nursel Hanım’a seslenerek kendisinin de engelli bir çocuk annesi olduğunu, çocuklarının da kendilerinin de özel insanlar olduğunu söyledi

 

 Keleş ayrıca Nursel Başak’ın evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen kızının tüm çeyiz masraflarını karşılamaya da söz verdi. Etkinlikte ayrıca Düzce Belediyesi Spor Klübü tarafından Nurcan Yıldırım’a çamaşır makinesi hediye edildi. Yine anneler günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Yarışmada birinci olan Yeni Mahalle İlköğretim Okulu’ndan Enes Malik Kocatürk, ikinci Gölyaka Şehit Er Ercan Eker İlköğretim Okulu’ndan Müge Acar ve üçüncü olan Özel Öncü İlköğretim Okulu öğrencisi Kaan Şerifoğlu’na Keleş, birer altın ile teşekkür belgesi verdi.