2016 yılı kesin hesabı onaylandı
Düzce Belediye Meclisi’nin olağan Mayıs ayı ikinci toplantısı Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında yapıldı. Toplantıda birinci birleşimde ele alınan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen belediyenin 2016 yılı kesin hesabı onaylandı. Ayrıca yine birinci birleşimde ele alınan ve İmar Komisyonu'na havale edilen 22 adet imar planı değişiklik talebi dosyaları karara bağlandı. 

‘Atış Poligonu’na onay
Toplantıda, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in bir önceki birleşimde Düzce'deki silah sanayinin gelişmesine işaret ederek gerekliliğinden bahsettiği ‘Atış Poligonu’ için de karar alındı.

Düzce’de ‘Atış Poligonu’ kurulmasına ilişkin talep kabul edildi. Bunun için yer belirlenmesine yönelik kamu kurum ve kuruluşlarla istişare yapılması kararlaştırıldı. 

‘İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ kurulacak
Mecliste ayrıca belediye bünyesinde yeni müdürlük kurulması onaylandı. Buna göre, belediyede mevcut bulunan hal tesisleri, terminal işletmesi, hanımlar lokali gibi tesis ve işletmeler ile ileride kurulabilecek olan tesis ve işletmelerin işletilmesi, iş ve işlemlerinin yapılması için ‘İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ kurulacak. Düzce Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci toplantısında alınan kararla yeni müdürlüğün organizasyon yapısı oluşturulacak.