Düzce Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan birinci toplantısı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başkanlığında hizmet binası meclis salonunda yapıldı. 10 gündem maddeli toplantıda Düzce’ye atış poligonu yapılması gündeme geldi.

22 imar planı değişiklik talebi komisyona havale edildi  
Toplantıda ilk olarak belediyenin 2016 yılı kesin hesabı, norm kadro ihdası, belediyenin yatırım ve projelerine ilişkin İller Bankası'ndan kredi talepleri, ücret tarifelerinde değişiklik yapılması, toplu taşıma yönetmeliğinde yapılacak değişikliklerle ilgili konular Meclisin Bütçe Komisyonu'na havale edildi.Bunun dışında toplam 22 adet imar planı değişiklik talebi ile ilgili konular da İmar Komisyonu'na havale edildi.

Başkan Keleş'ten atış poligonu açıklaması
Meclis gündeminde yer alan Düzce’ye atış poligonu yapılmasına ilişkin olarak ise Başkan Mehmet Keleş, meclise hitaben şunları söyledi: "Düzce’de önemli bir silah sanayi bulunmaktadır. Ulusal ve uluslar arası düzeyde silah fabrikamız bulunmaktadır. Silah sanayine ilişkin yan sanayi hızla gelişmektedir. Bunu düşünerek Düzce’ye atış poligonu yapılması gündeme geldi." dedi.

Atış poligonu yapılmasına ilişkin alternatif yerlerin belirlenmesi için çalışma yapılması kararlaştırıldı.