İlk toplantı basına kapalı gerçekleşti
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, merkez mahalle muhtarları ile belediye tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Göreve gelmesi sonrasında muhtarlarla ilk toplantısını yapan Ay, bu buluşmayı basına kapalı gerçekleştirdi.



Talepler için Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçilecek
Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeği sonrası başlayan toplantıda muhtarlara hitap eden Başkan Ay belediye hizmetlerinin verimliliği açısından muhtarlarla yapılan görüşmelerin önemine dikkat çekerek, “Düzce Belediyesi olarak alt ve üst yapı çalışmalarının en verimli ve en hızlı şekilde yürütülmesi için muhtarlarla iletişim halinde olmaya büyük özen gösteriyoruz. Bugün (dün) de yeni dönemin ilk toplantısını yaptık. Muhtarlarımız için her şeyi daha da kolaylaştırmak adına aldığımız önemli bir kararı açıklamak istiyorum. Değerli çalışma arkadaşlarımız artık mahallelerindeki her türlü ihtiyaçlar, talepler ve eksik yatırımlar için Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzle irtibata geçecek. Tüm taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve giderilmesi adına birimlerimiz arasındaki koordinasyon Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzce sağlanacak." dedi.

Keskin'in form yöntemini benimsedi
Başkan Ay'ın konuşmasının devamında daha önceki belediye başkanının başvurmadığı bir yönteme de başvurulacağı anlaşıldı. 2017 yılı başında AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, muhtarların sorunlarını çözmek için form yöntemini başlatmış ve hazırlattığı formları ziyaret ettiği köylerde ve mahallelerde muhtarlara vererek, sorun ve taleplerin yazılmasını istemişti.



İşte Keskin'in bu form uygulamasını benimseyen Başkan Ay, dün akşam biraraya geldiği muhtarlara form dağıtarak, "Dağıttığımız formlarla mahallelerimizin taleplerini tespit etmek istiyoruz. İnşallah değerli muhtar arkadaşlarımızla başarılı çalışmalara imza atacağız. Bizi burada yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Haber:C.ÜSTÜNER