Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün yaşanan sıcak çatışmada şehit düşen 8 askerimizin haberi yürekleri dağlarken Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’den birer taziye mesajı geldi.

“Mehmetçiğimiz hain terör örgütü mensuplarına en ağır şekilde karşılık vermiştir”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay mesajında şunları kaydetti:

 “Türkiye Cumhuriyeti sınır güvenliğini, birlik ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla başlattığı harekatın 43’üncü gününde de müdahalesine devam etmektedir. Mehmetçiğimiz, gizli tünelleri kullanarak sızmaya çalışan ve ağır silahlarla saldırarak 8 yiğidimizi şehit eden hain terör örgütü mensuplarına en ağır şekilde karşılık vermiştir. Afrin’in huzur ve güven ortamına yeniden kavuşması için mücadele eden, ülkemizin bekası için canını ortaya koyan her bir askerimize şükranlarımı sunuyorum. Çatışmada şahadet şerbetini içen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan 20 asker, 3 polis ve 3 korucumuza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah sınır ötesinde hain terör örgütleri ile savaşan askerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“Terör örgütlerini bölgemizden sonsuza kadar yok edeceğiz”
“Afrin'de şehit olan 8 askerimizin acısını tüm Türk milleti olarak yüreğimizde hissediyoruz” diyen Keskin ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemize tehdit eden taşeron terör örgütleri ile durmadan, yılmadan mücadelemiz sürecektir. Kimse unutmasın ki Türkiye artık eski Türkiye değildir. Bundan sonra Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başkomutanlığında terör örgütlerini bölgemizden sonsuza kadar yok edeceğiz.

Afrin'de istiklal uğruna, vatan uğruna, zalimin zulmünden sığınan mazlum uğruna, bayrak uğruna, inancı uğruna gözünü bile kırpmadan canını, cananını hiçe sayan tüm Mehmetçiklerimizin, Allah şahadetlerini kabul etsin, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, ailelerine sabırlar niyaz ediyorum.

Ayrıca Afrin'de terör örgütleri ile mücadele eden yaralı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir'in durumu da iyiye gitmektedir. Rabbim tüm yaralı askerlerimize şifa versin" ifadelerinde bulundu.”

Haber: Ö. YILMAZ