AK Parti Düzce Gençlik Kollarının hazırladığı Çanakkale Zaferini konu alan tiyatro oyunu ve AK Liseli gençlerin yazdığı şiir ve kaside örnekleri izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Programa, AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar Genel Sekreter Özgür Bergut, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, üyeleri ve AK liselilerle veliler katıldı. Çanakkale Zaferinin 101. Yılı dolayısıyla bir dizi program yapan AK Parti Düzce Gençlik Kolları, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşının kabulünü Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile birlikte anlatan videoyu izleyenlerle paylaştı.



Programda Adabı Muaşeret Tiyatro Grubu sahne alarak “ Çanakkale 1915 Burası Kutsal Topraklar” adlı eserlerini sergilediler. Tiyatro oyunu izleyenler tarafından beğenilerek sık sık alkışlarla kesildi.



Tiyatro oyununun ardından AK lise teşkilatından Özge Ünaldı, “ Olmaz Ya” şiirini okuyarak büyük alkış aldı. Yine AK Lise teşkilatından Düzce’de Mehmet Akif’i Anlamak adlı kompozisyon yarışmasında birinci olan Esra Bakkaloğlu, “ Akifçe Yaşamak” adlı kompozisyonu okuyarak izleyenleri duygulandırdı. Çanakkale türkülerinin de unutulmadığı gecede Eda Durgut, Çanakkale türküsünü söyledi. Hasan Esat Sungur da “Çanakkale Şiiri” ile izleyenlerden beğeni aldı. Daha sonra AK Lise teşkilatından Erdem Ergün’ün icra ettiği Kaside izleyenlerden büyük alkış aldı.


AK Parti Düzce Gençlik Kollarının düzenlediği program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Haber:Y.SEVER