Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor. Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptıkları yardımlarla, dikkatleri üzerine çeken Kızılay Düzce Şubesi, bu kez de Düzce’de eğitim gören ihtiyaç sahibi yabancı uyruklu öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın, bu tür yardımların artarak devam edeceğini belirterek, “Kızılay Düzce Şubesi olarak Düzce’de yabancı ülkelerden gelen temsilci ihtiyaç sahibi öğrencilere desteklerimiz devam ediyor. Yabancı ülkelerden gelerek Düzce’ de öğrenim gören ihtiyaç sahibi temsilci öğrencilere muhtelif giyim eşyaları ile desteğimiz devam ediyor. Kızılay Düzce Şubesi olarak, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer alacağız” diye konuştu.

Aydın ayrıca, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda kolisi yardımlarının devam ettiğini belirterek, “Muhtarlarımız aracılığı ile tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik gıda kolisi yardımlarımız da devam ediyor” şeklinde konuştu.

HABER: Savaş ARI