Yerel seçimlerle birlikte Düzce'de 66 muhtar yerlerini başka isimlere bırakmıştı. Bu muhtarlardan biri olan Büyükaçma Köyü Muhtarı Cahit Aydın da seçimlerden önce görev yaptığı arkadaşlarıyla biraraya gelerek veda yemeği düzenledi.

Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Dursun başta olmak üzere çok sayıda muhtarın katıldığı programda açıklamalarda bulunan Cahit Aydın, “Görev yaptığım süre içerisinde istemeden kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlar olabilir. Ama bunların hiçbirisi artniyetli olmadı. Yerel seçimlerle birlikte bende muhtarlık görevimi sonlandırdım. Bütün arkadaşlarımdan haklarını helal etmesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hiç kimseyle vedalaşmayacaklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Dursun ise yaptığı konuşmada “Biz hiçbir arkadaşımızla vedalaşmayız. Sadece teşekkür ederiz. Her muhtarımız bizim yaşadığımız zorlu sürecin farkındadır. Görevleri sırasında hep onların yanında olduk ve bundan sonra da onlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.