9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel yıllar sonra yeniden bir araya geldiği dava arkadaşları ile eski günleri yaad etti. Bahara Düzce’deyim dedi.
Demokrat parti ile başlayıp doğruyol partisi ile noktalanan ,uzun ve meşakkatli yıllara dayanan bir dostluk... Siyasette dostlukların ömür boyu sürdüğü yıllardan bahsediyoruz... Hiçbir zaman birbirini unutmamak üzerine kurulan ve hep Düzce menfaatlerinin her şeyin üzerinde tutulması ile temelleri atılan dostluktan bahsediyoruz...
Ankara Güniz sokak 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ikamet ettiği ve konuklarını ağırladığı,başbakan iken de,Cumhurbaşkanı olduğunda da hiç terk etmediği mekanda Öncü Televizyon olarak eski dostları bir araya getiriyoruz.Erol Çakman,Necdet Üstüner ve Ahmet Güney ile girdiğimiz konutta Demirel’in yüzünde gülümseme oluşuyor.
ne var ne yok dedikten kendi deyimi ile düsceye gelme konusunda teşebbüsleri olduğunu söyleyor
Sonra Düzceli eski dava arkadaşlarına kimilerinin artık aramızda olmadığını aklına bile getirmeden soruyor ve siyasette bu günün gençlerine örnek olabilecek bir soruyu Erol Çakman’a yönlendiriyor. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ,Düzce üniversitesi rektörü Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nun kendisini Düzceye davet ettiğin8i,bu davete icabet edemediğini söylüyor. Düzce ovasını çok iyi bildiğini,hasanlar barajını, sulama kanallarını kendisinin yaptığını belirtiyor, Konu yeniden Düzce ziyaretine geldiğinde yine dava arkadaşlarına dönüyor,”konuşuruz tarih belirleriz, Düzce’ye gelirim” diyerek dava arkadaşlarına verdiği önemi ziyaretin programlanmasında bile ayrıca diye getirip mesajı veriyor “Baharda Düzce’deyim.”