Düzce'den Ankara'ya giden heyetler bakanlıkların kapısını çalıp şehrin ihtiyaçlarını dile getirmeye devam ediyor.
Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile İl Başkanı Mustafa Keskin, istişare ve değerlendirmelerde bulundu.


Ziyarette asayiş ve güvenlik başta olmak üzere, son dönemde göçmen nüfusu artan Düzce'de alınabilecek tedbirler, 17-18 Temmuz tarihleri arasında Akçakoca ve Cumayeri'nde derin yaralar açan sel afetinin ardından toparlanma sürecindeki son durum ile yürütülen proje ve çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan'dan OHAL Komisyonu ziyareti

Öte yandan Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 'Türkiye Vizyon Konferansları'nın üçüncüsüne katılmak üzere dün Düzce'ye gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın eski AA Genel Müdürü Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube kanalında KHK ile kamudan ihraç edilenlerle ilgili gündem oluşturan açıklamalarının ardından OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu'nu ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hukukun üstünlüğüne riayet ederek, titiz ve başarılı çalışmalara imza atan OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu’nu ziyaret ettik. Sayın Başkanın nezdinde tüm çalışanlara gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


HABER:C.ÜSTÜNER