Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ilimizdeki çalışma programı kapsamında bazı il müdürlüklerinde de incelemelerde bulundu.
Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'ne gelen Bakan Demir'e İl Müdür vekili Selçuk Gül tarafından birifing verildi. Kadastro İl Müdürlüğü'ne geçen Bayındırlık ve İskan Bakanı, burada İl Müdürü Ömer Ay'dan Kadastro çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Kadastro Müdürlüğü çıkışında Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak tarafından davet alan Bakan İl Müdürlüğü'ne girerek Budak'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve kendisini tebrik etti. Tapu Sicil Müdürlüğü'nde İl Müdürü Orhan Çalık tarafından karşılanan Bakan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İl müdürlüklerine yaptığı ziyaretlerin ardından Valilik binasından Belediye ziyareti için ayrılan Bakan yürümeyi tercih etti ve yol boyunca esnaflar, vatandaşlar ve çocuklarla sohbet ettti.

Belediye binasında Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'i karşılayan İsmail Bayram, Bakana brifing vererek Düzce'de yapılan çalışmalar ile ihtiyaçlar hakkında bilgiler aktardı.
Bakan Demir, Başkan Bayram'dan aldığı bilgilerin ardından kısa bir açıklamayla Düzce'nin genel durumu hakkında bilgi sahibi olduğu bir günlük çalışmanın çok yararlı geçtiğini belirterek hükümet olarak özellikle depremlerin derin yaralarını yaşayan Düzce'ye katkıların devam edeceğini söyledi.
Bakan'ın Düzce ziyaretinin son durağı olan parti binasında İl Başkanı Fevai Arslan Bakan Demir'e Düzce'ye verdiği destekler ve sağladığı katkılar için teşekkür etti. Bakan yaptığı ziyaretin ardından Ankara'ya hareket etti.