Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mehmet Keleş’in istifasının ardından geçtiğimiz hafta yapılan seçimle birlikte göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bolu’da katıldığı bir dizi programın ardından Düzce’ye gelen Bakan Özlü belediye önünde Başkan Dursun Ay tarafından karşılandı. Belediyesi çalışanlarıyla tokalaşan Özlü, başkanlık makamına geçti.

Ziyarete basın mensuplarına açıklamada bulunarak başlayan Bakan Özlü, Düzce Belediyesi’nde bir nöbet değişimi olduğunu ifade etti.



Yeni Belediye Başkanı Dursun Ay'a ‘hayırlı olsun’ demek için geldiğini dile getiren Özlü, “Bolu Milletvekilimiz Ali Ercoşkun Bey beni Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin akademik yıl açılışı için davet etmişti. Oradan geldik. Yeni belediye Başkanımız geçen hafta belli oldu. Düzce’ye geleyim belediye başkanımızı tebrik edeyim. ‘Hayırlı uğurlu olsun diyeyim’ diye düşündüm. O yüzden bugün buradayız. Kendisini tebrik ediyoruz. Dursun Beyin geçmişte güzel hizmetleri oldu. İntaş Genel Müdürlüğü yaptı. Özel sektörde bir mobilya fabrikasının genel müdürlüğünü yaptı. Yine belediye meclis üyesiydi. Ben Savunma Sanayinde görev yaparken Düzce’ye tebrik kartları yazardım. Bunlardan birisi de Dursun Ay Beydi. Ben Dursun Ay ismini o günlerden hatırlarım, bilirim. Seçimlerde çok katkıları oldu. Hem referandum sırasında, referandum öncesi seçimlerde, hem Haziran hem de Kasım seçimlerinde bizimle beraber köy köy mahalle mahalle gezen, katkı sağlayan bir arkadaşımızdır. İyi hizmetleri olacağından eminim. Kendisine hep yardımcı olacağız. Arkasında olacağız. Hep beraber çalışacağız." ifadelerini kullandı.


Belediye Başkanı Ay da Bakan Özlü’ye sözlerinden dolayı teşekkür etti. Bakan Özlü'ye ziyarette Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de eşlik etti. Basına kapalı süren ziyaretin ardından Özlü, Düzce’de bir firmanın açılışına katılmak üzere Düzce Belediyesi’nden ayrıldı. Bakan Özlü, y
apı marketin açılışını gerçekleştirdi.



Haber:Y.SEVER