Bir kargo şirketinde kargo dağıtım elemanı olarak çalışan Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan’ın oğlu Ümit Ceylan (36) bugün sabah saatlerinde kargo teslim etmek için geldiği sitede, arızalı olan asansörün kapısının açılması üzerine asansör boşluğuna düşmüş, çağırdığı asansörün ise altında kalarak feci şekilde can vermişti.

Ümit Ceylan’ın cansız bedeni, Cumhuriyet Başsavcısının gerekli incelemelerinin ardından, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Ümit Ceylan için bugün baba ocağı olan Çilimli İlçesine bağlı Yeni Vakıf Köyünde kurulan taziye çadırına giden Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, İl Müftüsü Rüstem Can ve Düzce Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, acılı baba Mithat Ceylan ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Düzce Valisi Cevdet Atay’ı telefonla arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı baba Mithat Ceylan ile görüşerek, kendisine ve ailesine başsağlığı temennisinde bulundu. Bakan Soylu ayrıca, Düzce Valisi Cevdet Atay aracılığı ile tüm Düzce halkına selamlarını iletti.

Yaşanan olay ile ilgili Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma ise devam ediyor.

HABER: Savaş ARI