Yollarda yapılan ziyaretlerin ardından Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Düzce'den ayrıldı. Yıldırım'ın ardından AK Parti İl Binası'nda da ziyaretle ilgili basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya AK Parti Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu, Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.

“Çoban Kavşağı 2010 programında”

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Düzce'yi ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Bakan Yıldırım'ın Vali Bülent Kılınç ile Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın makamında yaptığı sunumda Çoban Kavşağı talimatını vererek, 2010 programına alınacağı ifade etti.

Bakanın ziyareti oldukça verimli geçmiştir

Arslan, görüşmelerde bağlantı yolu ile hal kavşağının karayolları eliyle, Belediye'nin de işbirliği ile Düzceli'ye kazandırılmış olacağını vurguladı. Arslan, “ Yine değiştirilmesi gereken kavşaklar vardı. Bunların da yerleri değiştirilip, yapımına başlanacak. Keskin virajlar düzeltilerek karayolları standartlarına getirilecek. Sayın Bakandan bu konunun da sözünü aldık. Gümüşova da dalçık kavşağına kavuşacak. Bakan ilk geldi, pir geldi diyebiliriz. Düzce'ye yapılacak hizmetler hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasına AK Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış'ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.