AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Düzce’nin talep ve sorunları için Bakanlıklara ziyaretler düzenleyerek birtakım temaslarda bulunuyor. Düzce Milletvekilleri Özlü ve Keşir, oluşturdukları program doğrultusunda Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ve Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin’i ziyaret etti.
Düzce Milletvekilleri, Ceneviz Kalesi, Konuralp Projesi ve mesire yeri taleplerini Bakan Topçu ve Müsteşar Yardımcısı Şahin’e iletti. Düzce Milletvekilleri, görüşme hakkında “Ceneviz Kalesi projesinin 2016 bütçesine alınması yönünde hayli ilerleme kaydettik. Akçakoca arıtma tesisi ile ilgili bütçe talebimiz de olumlu karşılandı” ifadelerinde bulundu.

KAYNAŞLI’YA SPOR TURİZMİ TALEBİ
Milletvekilleri daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret ederek, Kaynaşlı ilçesinde Avrupa motosiklet, ATV ve Off-Road yarışlarının yapılabilmesi için arazi tahsisi ve Çilimli ilçesi için mesire yeri talebinde bulundular.AK Parti Düzce Milletvekilleri ayrıca MYK 'da yeni görev alan Mehmet Özhaseki, Çiğdem Karaaslan ve Mevlüt Çavuşoğlu 'na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber:Y.SEVER