Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Elife Ünal, bakanlık daire başkanları ve Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule Ciritcioğlu’ndan oluşan heyet, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Düzce Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin ile birlikte, Bilim Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürü Elife Ünal ve berberindeki heyete, Düzce Üniversitesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda yapılan görüşmede üniversite-sanayi ikili işbirlikleri için neler yapılacağına dair fikir alışverişinde bulunuldu. Bakanlık yetkililerine ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Çakar, ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.



Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin eşliğinde Düzce Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezi yeni binasının inşaatını gezen konuk heyet, inşaat projesi ve sürdürülen çalışmalar hakkında yerinde bilgiler aldı. Sonrasında Geçici Kuluçka Merkezi ve yönetim binasını da ziyaret eden misafir heyet, firma temsilcileri ve teknopark çalışanlarıyla bir araya geldi.



Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Elife Ünal ile beraberindeki heyet son olarak, Düzce Teknopark’ın Organize Sanayi Bölgesi’nde ve Küçükmehmetler mevkiinde bulunan teknoloji geliştirme alanlarını da inceleyerek Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark ziyaretini tamamladı.

Haber; C. ÜSTÜNER