Kurulduğu günden itibaren gelişen bir yapıya sahip olan Düzce Üniversitesi 17 Mart'ta üçüncü yaşını kutlayacak. Üniversitenin kuruluş yıldönümü nedeniyle üniversiteye ziyaretlerde başladı. Düzce Barosu Başkana Ali Dilber ve Baro avukatları bugün Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile okul görevlilerini ziyaret ederek görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.

Düzce Üniversitesinin yapı itibariyle devamlı geliştiğini belirten Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, “Üniversite, Tıp Fakültesiyle birlikte giderek başarılı bir yapıya büründü. Bizde Baro olarak üniversiteye elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Üniversite demek Düzce'nin tanıtımı demektir. Kendileri bizi ziyarete gelmişti. Bizde iadeyi ziyaret yaparak üniversitemizi ziyarete geldik.” şeklinde konuştu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sadece Düzce Barosu değil bütün sivil toplum kuruluşları, medya, kamu kuruluşlarından üniversite için destek bekliyoruz. Destekler geldikçe bizde üniversitenin daha fazla gelişmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Biz, bizden sonra geleceklere üniversiteyi gelişmiş bir şekilde bırakmak isteriz.” ifadelerini kullandı.