Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgını döneminde alınan tedbirler kapsamında eğitim TRT EBA kanalları ve eba.gov.tr üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Mili Eğitim Bakanlığı, bu dönemde öğrencilere kaliteli ve etkin içerik sunmak amacıyla sürekli yenileme ve geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda Düzce İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nün tavsiyesiyle ilimizde görev yapan 3 öğretmen bakanlık tarafından TRT EBA TV'de içerik geliştirme uzmanı olarak görevlendirildi. Ortaokul İngilizce öğretmenleri Elif Fergane ve İpek Çakmak Yılmaz ile Anaokulu öğretmeni Fatma Savcı, bakanlıkla çalışarak uzaktan eğitim sürecinde hazırlanna içeriklere katkı verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Düzce İl Mili Eğitim Müdürlüğü, ”İlimiz okullarında görev yapan Elif FERGANE, Fatma SAVCI ve İpek ÇAKMAK YILMAZ öğretmenlerimiz uzaktan eğitim sürecinde TRT EBA TV'de içerik geliştirme uzmanı olarak görev almışlardır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadeleriyle başarı gösteren öğretmenleri tebrik etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN