Düzce'deki görevi sırasında başarılı çalışmalara imza atarak bir çok ödül alan ve halk tarafından çok sevilen Eski İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu, yeni görev yerlerinde de aldığı ödül ve takdirnamelerle başarılarını kanıtlamaya devam ediyor.

Erzincan İl Jandarma Komutanı iken Yüksek Askeri Şura Kararı ile, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Düzce'nin Eski İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Recep Gençoğlu, ödüle doymuyor. Düzce'de yaptığı başarılı çalışmalarla halkın sevgisini kazanan ve bir çok ödül alan Gençoğlu, Düzce'den sonraki görev yeri olan Erzincan'da da önemli çalışmalara imza attı. Şuan Eskişehir İl Jandarma Komutanı olan Gençoğlu, Erzincan'daki görevi esnasında yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık'ın elinden takdirname ve plaket aldı.

Düzce'de de bir çok ödül alan Jandarma Kıdemli Albay Gençoğlu, yeni görev yerlerindeki önemli hizmetleri sayesinde aldığı ödüllerle başarılarına başarı katmaya devam ediyor.