Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce’de inşaat yapan müteahhit firma sahipleri ve yapı denetim yetkilileri ile toplantı yaptı.

 

"Anlayışlı davranmanız gerekiyor"
İmar Barışı Yasası kapsamında vatandaş, müteahhit ve yapı denetim firmaları arasında ortaya çıkan karışıklık ve anlaşmazlık nedeniyle yaşanan olumsuzlukların konuşulduğu toplantıda Başkan Ay vatandaşların imar barışından faydalanarak eksik olan belgelerini tamamlama konusunda yapı denetim ve müteahhitlerin anlayışlı davranması gerektiğini belirtti.
 
"Bu haktan herkesin yararlanmasını diliyoruz"
Her kurumun kendi sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ay, “Vatandaşların taleplerinde bizi ilgilendiren kısmı titizlikle yerine getirmek için çalışıyoruz. Aynı hassasiyet ve fedakarlığı sizlerden de bekliyoruz. Devletimizin vatandaşlarımıza tanıdığı bu haktan herkesin yararlanmasını diliyoruz. Belediyemiz ile ilgili problem yaşayan işlemlerini yürütemeyen varsa lütfen söylesin gerekeni yapalım. Ancak sizler de vatandaşları mağdur etmeyin. Bu geçişin huzur içinde yapılmasını sağlayalım” ifadelerini kullandı.
 
Yapı denetim ve müteahhit firma yetkilileri de uzun zamandır yaşanan aksamaların çözüme kavuşması adına bu tür toplantıların önemine dikkat çekerek, Başkan Ay'a teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER

 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ