Son olarak CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın Organize Sanayi Bölgesi'nde usulsüzlük olduğunu söylemesi ve bu konuda dava açacaklarını açıklaması OSB konusunun bir kez daha kamuoyuna yansımasına neden olmuştu. Yaşanan sorunu sorduğumuz Başkan Mehmet Keleş'te Tozan'ın yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını söyleyerek “ Zekeriya Tozan, eksik bilgilerle açıklama yapıyor. Kendisini çok iyi tanırım. Tozan'la birlikte eğitim yıllarında aynı ortamları paylaştık. Eksik bilgilerle, yanlış anlaşılmalarla Tozan'ın böyle bir açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Zaten bu konuyu konuşmak için kendisiyle 2-3 gün içinde bir görüşme yapmayı düşünüyorum” dedi.

'Bu sebepleri basın karşısında söylememiz doğru olmaz"

OSB konusunda bu zamana kadar yapılan açıklamalara da değinen Keleş “ Bu zamana kadar OSB konusunda yanlış bilgiler doğrultusunda açıklamalarda bulunuldu. Bazı çıkar gurupları kendi çıkarlarını gözeterek ve bazı sebeplerden dolayı böyle bir açıklama yaptı. Bu sebepleri basın karşısında söylemem doğru olmaz. Gerektiğinde bu nedenler gün yüzüne çıkacaktır.” şeklinde konuşarak OSB konusunda soru işaretleri bıraktı.

"bu kadar kısa sürede olması Düzce için devrim niteliğinde"

Son olarak OSB'de yapılan çalışmalara da değinen Başkan Keleş, “ Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 15 yıllık bir çalışmayı 1.5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayacak olmak Düzce için bir devrim niteliği taşımaktadır. Şu an altyapı ve diğer çalışmalar devam ediyor. Buralara zaten ciddi sanayi yatırımları da yapılıyor. Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlamayı düşünüyoruz.” dedi.