Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından ' Aşmak İçin Hareket' projesi çerçevesinde engelli ve aileleri için dayanışma günü organize edildi. Gün boyu süren olan etkinlikte engelli ve aileleri için rafting ve gezi programlandı. Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini belirterek etkinlik hakkında şu bilgileri verdi " 6 ay süreli olarak uygulanan engellilerin rehabilitasyonunu amaçlayan Dört Nala Projesini başarıyla tamamladık. Hemen ardından derneğimizin genel projesi olan 'Aşmak İçin Hareket' projesi içinde engelli ve aileleri için Neşeli Günlerin Engeli Yok başlığı altında dayanışma günü düzenledik. ”dedi.

Cumayeri, Dokuzdeğirmen Köyü Rafting alanında buluşan dernek üyeleri, sabah kahvaltısının ardından, Adrenali yüksek spor dalları arasında yer alan 'Zepline' sporunun yaptılar.

Etkinliğe katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar’da bu heyecanı yaşayanlar arasında yer aldı. Keleş ve Çakar, Melen Nehri üzerine kurulan, çelik halat üstünde tırmanma kemerleri ile bağlanarak, derenin karşı tarafına geçtiler.


Gün boyu süren etkinliklerin Cumayeri Dokuzdeğirmen'de rafting alanında kahvaltı ile başladı. ardından engelliler rafting yaptıktan Güzeldere Şelalesine gezi düzenlendi.